پلی فنولها که شامل تانیک اسید و اِلاگیتانینها هستند بخشی از گروه آنتی اکسیدانهای موجود در بسیاری از مواد خوراکی و نوشیدنیها از جمله مغزیجات آجیلی، توتها، و چایها هستند.
«تری ایندر»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان بریگام و زنان آمریکا، در این باره میگوید: «مطالعه ما شواهدی در مورد تاثیرات محافظتی برای جنینهای قرار گرفته در معرض آب انار در رحم را نشان میدهد.»
دکتر تغذیه در اصفهان در ادامه میافزاید: «این یافتهها بر اهمیت تحقیق در مورد تاثیرات پلی فنولها در محافظت از اعصاب در جنینهای در معرض خطر تاکید دارد.»
محققان در این مطالعه، مشاهده کردند زنانی که در طول بارداری آب انار مصرف میکردند بهبود شبکه کابلی مغز و رشد مغز جنینشان به مراتب بهتر بود.