جویدن آدامس های بدون قند (sugar free)  به خصوص بعد از غذا خوردن، نه تنها به دندان ها هیچ آسیبی نمی رساند،

بلکه  می تواند در پیشگیری از ایجاد پوسیدگی دندان ها مفید باشد.


جویدن آدامس بدون قند چگونه می تواند در پیشگیری از ایجاد پوسیدگی دندان بخصوص بعد از غذا خوردن، مفید باشد؟

بهترین دندانپزشک در شرق تهران از چگونگی بی ضرر بودن آدامس های بدون قند سه مورد را بیان کرد :
  1. محیط دهان بعد از غذا خوردن خاصیت اسیدی پیدا می کند و در چنین محیطی زمینه برای پوسیدگی دندان ها  مساعد می شود. آدامس های بدون قند می توانند این محیط اسیدی را خنثی کنند و این خود مانع از ایجاد پوسیدگی در دندان ها می شود.
  2. جویدن آدامس های بدون قند، ترشح بزاق را افزایش می دهد.
  3. عمل تمییز کردن مکانیکی سطوح دندان ها را انجام می دهد.